Zdravilo proti covidu

Fuerteventura

Tako se kempira na Fuerteventuri. Parkira in kempira. Brezplačno vse dokler nisi prekršil lokalnega pravila in se parkiral preblizu obale, kar pomeni parkiral za belimi stožci.

V rdečem kombiju se nahajajo najini dolgoletni prijatelji iz Poljske, za najinim belim sprinterjem je najin stari kombi, ki sva ga prodala dvema fajn surferkama, potem v avtodomu stanuje mlada družina pol nemška, pol indonezijska in čisto na desno je parkiran Irjan.

Naj vam predstavim Irjana. Točno tega, ki mi je predstavil novo zdravilo za covid-19. Gre za skoraj brezplačno zdravilo, ki ga farmacevti ne želijo ravno za v javnost, saj je ta preveč poceni.

Irjan potuje po svetu in surfa, živi v džungli, se hrani vegansko, gradi bambusove hiške in ima odprto zvezo, ter dva psa. Če smo že pri covid-19 zdravilu, potem je dobro, da poznate Irjanovo drugo luč- doktorsko. Sam je s tem zdravilom že pozdravil otroka s tifusom, ki mu ni bilo pomoči in žensko, ki je bila v 4. stadiju- rak. Sam pravi, da zdravilo deluje tako, da gre na predel v telesu, kjer je kislo območje. Sama ne bom ničesar več komentirala, saj sem navaden prišlek, ko gre za te stvari.

Jaz mu verjamem in če bo vse šlo po zlu v mojem življenju, potem bom to zdravilo uporabila. Do sedaj sem vredu in naj tako tudi ostane.

Irjan je po štirih mesecih Fuerteventure odplul na Portugalsko, kjer ga čakata njegova psa in “odprta” žena sredi gozda in blizu morja. Tam ne bo dolgo, zato se vidimo po svetu! Hvala Irjan za fantastične lekcije in pozitivo na vodi.

Irjan on Fuerteventura
Previous
Previous

Windsurfanje v nosečnosti

Next
Next

Slavne zadnjične mišice aka. rit