BTW SVA NA FUERTI

Že od začetka decembra…

Tokrat nisva šla z letalom, ampak kar s Kemosabijem. Če še kdo ne ve kaj je Kemosabi, potem naj razume, da je to najin ljubi kombi, ki je nastal v prvem “lockdownu” - marec 2020.

Kemosabi pomeni v španskem jeziku: Que no sabe: Tisti, ki ne ve. V najinem primeru tisti, ki ne ve kam ga bo pot zanesla.

Torej sva na Fuerti in sva odsurfala svoje. Tukaj imava veliko papirjev za uredit in prodala sva slavnostni kombi prijateljem iz Poljske. Naj jim Toyota Hiace aka. Josephine služi do konca svojih dni.

Ok! Ok! Med urejanjem vseh papirjev pa se seveda mora surfat. Samo zato, ker je tu zimska sezona swella. Samo zato- dodano z emojijem, ki mu je padlo nekaj v oči.

Btw naj omeniva, da sva med urejanjem papirjev ugotovila, da sva že uradno 6 let na Fuerteventuri, in bo tega aprila 5 let, od kar imava tukaj odprt sp. Oba. Btw, a vidiš kako čas leti? Leti, kakor sokol s podmazanimi krili.

In btw sva na Fuerti in to pot iz Slovenije do sem sva dala že enkrat skozi.

  • Italija

  • Francija

  • Španija

  • Lanzaroti

  • Fuerteventura

Živa Trajbarič

… In čas še vedno leti in ko tako plapola veš, da je po vseh teh letih čas za spremembo. Prav čutiva jo. V svojih kosteh (karkoli že to pomeni).

In še zadnji btw: ostajava do sredine marca in v mesecu marcu ponujava windsruf tečaje. Če je kdo za akcijo nam piši in riši.

Previous
Previous

Slavne zadnjične mišice aka. rit

Next
Next

Avokado uganka