Tečaji

Acro joga

Naučite se podpirati in biti podprti s to inovativno obliko partnerske joge.

Kaj je Acro joga?

Je kombinacija joge, zdravljenja in akrobatike.

Tri osnovne sestavine, ki so vključene v Acro jogo:

  • zaupanje
  • igranje
  • komunicrianje

Rabim partnerja?

Lahko pridete popolnoma sami in si ob prihodu najdete partnerja ali partnerko. Lahko pa pridete kakor dvojica. Zelo pomembno je, da veste, da ni pomembno, da gre to dejansko za vašega partnerja, kakor sorodno dušo, ampak so partnerji lahko istospolni. Ravno to je čar Acro joge. Ta "mix", ki vam omogoča spoznavanje novih teles ne glede na spol, mere, osebnost ali sposobnosti.

Za koga je Acro Joga?

Je prav za vsakogar in vsako telo ali kakor v angleščini pravijo FOR EVERY BODY. Ni potrebno, da ste dobri gimnastičarji ali da imate predznanje stoje. Celo ni potrebno, da ste sposobni se dotakniti svojih prstov na nogah.

Mogoče mislite, da če ste manjše velikosti, da boste letalec (Flyer), ampak ni tako. Gre za tehniške like, ki jih je zmožen prav vsakdo osvojiti, če upošteva tri osnovne sestavine, ki smo jih že prej omenili.

Najina zgodba

Še enkrat naj vam omenimo, da Acro Joga ni odvisna od kakršnega koli jogi predznanja ali fizične pripravljenosti. Sploh pa ni odvisno od teže ali spola. Zadnje leto sta imela Žan Ribnikar in Živa Trajbarič to srečo, da sta na Fuerteventuri in tudi v Indoneziji na Baliju v mestu Ubud, ki je središče mojstrov joge, spoznala veliko različnih ljudi in jih naučila izvajati Acro jogo, ter se prav tako učila od njih. Dobesedno sta obrnila njihov svet na glavo, kakor tudi oni njima.

Prvi, ki jima je pokazal izvajanje Acro joge, je bil prijatelj Tincho, ki prihaja iz Argentine, ter se tudi ukvarja s Capoeiro, ter s tem pomaga zbirati denar za brezdomce. Mogoče ste že slišali za njegovo organizacijo Play for Nepal, kjer se vsako leto združijo cirkusanti, Acro jogisti, Capoeiristi... Tako ju je Acro joga popolnoma navdušila in vsak dan sta vadila in potem svoje znanje prenašala "učencem". Kakor vsaka fizična aktivnost je tudi sama joga ali Acro joga lahko lahka ali kompleksna. Njune korenine joge se niso začele takoj akrobatsko in z gimnastičnimi liki, ampak sta te počasi izvajala.

Kdaj in kje?

Acro joga Datum Cena
Fuerteventura -1h 45 min 1. 5. - 31. 8. 2018

10 EUR

Slovenija (Prekmurje) 1-dnevna delavnica

PRIJAVA

Naše lokacije

Kanarski otoki
4.1. - 30.1.
20.4. - 10.5.
28.5. - 14.9.
Windsurf tečaji
© 2018 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam