O nas

Smo veseli, srečni, razigrani in cenimo vsak trenutek, ki nam je dan. Naše vodilo je, da držimo skupaj in da predstavljamo točno tisto, kar smo. Nič več in nič manj.

BUSHMANI 365 DNI NA LETO (video)

Ustanovitelja

"Mama" in "Ata" Bushmans sta Živa Trajbarič in Žan Ribnikar.

Njuna windsurf šola - tečaji in Bushmans hiša se nahajajo na Kanarskem otoku Fuerteventura.

Ta dva Bushmana sta že od malega živahna športnika. Žan se je tekmovalno ukvarjal s smučanjem in windsurfanjem v Sloveniji, Živa pa je trenirala gimnastiko in ples, ter tekmovala v windsurfanju na svetovnem pokalu (PWA). Sta nosilca diplome iz kineziologije in Živa je zelo aktivna in izobražena na različnih vadbenih področjih (pilates, joga, funkcionalna vadba...), zato boste na spletni strani velikokrat našli koristen članek o vadbi (v letu 2017 pripravljata tudi Fitcamp na Fuerti). Za svoje delo sta usposobljena in imata diplome VOWS, VDWS. Kot inštruktorja pa sta svoje izkušnje nabrala po različnih destinacijah, zdaj pa je čas, da svoje izkušnje delita z vami.

O tem, kdo sta ta dva Bushmana, si poglejte kratki video:

Kdo je Bushman Živa?

Kdo je Bushman Žan?

Ekipa

Pred kratkim se je začela ekipa Bushmans širiti. Tako so del ekipe spletna oblikovalka Iva, ki skrbi za spletno stran, IKO kite inštruktor Denis, dermatologinja Ana, ki nas oskrbuje s sončnimi kremami, oblači nas pa RIP CURL Slovenija.

Del ekipe pa prihaja tudi iz Poljske. Raf in Anna, ki Bushmanom stojita ob strani na vsakem koraku in skrbita, da naš nasmeh ne izgine. 

Še več nas je! Mogoče se nam pridružiš tudi ti!

© 2017 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam