Aktualno

Windsurf certifikat 019

08.01.2019

Saj veš, da poleg tega, da se imamo noro na vodi in se "mučimo" s toplim podnebjem na belo peščeni plaži in se namakamo v turkiznih vodah, tudi napredujemo. Čeprav naši Bushmani držijo v eni roki hladno pivo ali sveže iztisnjen sok prejmejo v drugo roko Bushmans Windsurf Certifikat. 

Bushmani ne podarjamo tako zlahka certifikatov. Smo zelo strogi. Certifikat prejmejo samo tisti, ki si ga zaslužijo.

Prejmete ga glede na doseženo stopnjo vašega WS znanja. To ve naših 58 Bushmanov iz preteklega leta (2018).

Vsako stopnjo je možno doseči v enotedenskem Bushmans tečaju. Eni so celo tako pridni in vadijo po ure na vodi, da kar preskočijo po 2 stopnji. Naš Bushman učitelj, tovariš, trener Žan Ribnikar, bo že "zrihtal" da se boste naučili tisto, kar si želite.

Naj ponosno omenim, da smo letos imeli 4 Bushmane, ki so dosegli najvišjo stopnjo 10. To pomeni, da so obrnili SICK POWER JIBE. Nenormalno težek obrat, ki vodi do prave windsurferske kariere. Ne samo, da smo imeli uspešne in lepe 4 Sick power jiber-je, ampak tudi 6 Bushmanov, ki si je z nami upalo skočiti v LOOP. Naj omenim našega Drejca (Pogačnik Drejc), ki ga je celo pristal (več x) in pristal to poletje tudi svoj prvi freestyle trik Air jibe. JOKAMO OD SREČE!

Mi smo letos tako motivirani in pripravljeni, da je naša učiteljska tehnika na 100 %. Želimo si napredkov in Bushmanov, ki stopijo prvič na desko, in Bushmanov, ki bodo glisirali, kakor rakete in Bushmanov z vertikalnimi obrati. Želimo si vas. To pa zato, ker smo tako srečni, ko vidimo, da nekdo napreduje pred našimi očmi.

Kaj pa vi? Si želite letos kaj izboljšati? Kaj več doseči? Premagati strah? 

Na fotografiji vidite 2 Bushmans certifikata. 

Certifikat, ki vodi do SICK Power jibe-a.

Certifikat za FREEWAVE windsurferje. Ta je sestavljen iz FREERIDE-a, FREESTYLE-A in WAVE akcije.

© 2019 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam