Aktualno

Sezona za malo windsurfanja in malo surfanja

15.12.2017

Na koncu to pomeni, biti več ur na vodi. VSAK DAN. Sledi vroč tuš in za vsem tem kino dvorana v Bushmans hiši.

Yes! Yes! Yes!

Zima je in voda Atlantika je malo bolj mrzla, kakor poleti. Veš kaj? Dokler me ne zebe v 3 milimeterskem neoprenu z dolgimi rokami in nogami je še vse vredu, ko bom pa mogla na sebe "vlečt" 5 milimetrov s kapuco in rokavicami, potem bo pa padla nostalgija na moje windsurf začetke. Moj najbolj mrzel windsurf dogodek v življenju je bil na Balatonu v novembru ali decembru. Ne spomnim se točno kdaj. Pihanja v nohte, da mi ti ne odpadejo, pa se zelo dobro spomnim. 

Verjetno ste do zdaj že ugotovili, da sem prišla pravkar izpod vročega tuša, še prej pa iz surf "sešna". Danes sta padla kar dva. Edino, kar moram še danes uveljaviti je večerni film. Mogoče si tudi ti za surf film? Potem beri do konca. Zdaj pa je čas za oglase. 

Otvoritev sezone v 2018 in zimski datumi.

JANUAR 

4.1.-14.1.2018

FEBRUAR

3.2.-22.2.2018

To so termini, ko smo Bushmani razpoložljivi za windsurf tečaje in najem surf desk za po valovih. V teh terminih so tudi proste Bushmans sobe, ter privat Relax hiša.  Ti nam kar piši, da ne bo zima prehuda ali predolgočasna.  info@bushmans.si.

 Vse ostale prihajajoče datume v 2018, boš našel pod povezavo (nekaj jih je že razpisanih, ostale bomo še dodali). Cene tečajev, bivanja, raznih paketov...

 

Konec oglasa in sledi večerni film. Prej sem obljubila, da vam povem za nov surf film od Diona. Potegni dol in si ga oglej.  Brezplačno uživaj!

© 2019 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam