Aktualno

Novost Bushmanov: Paket Memory!

05.09.2017

Hej, hej, hej!

Kako ste?

Midva sva kar utrujena od poletja in vsako dnevnega windsurfanja.  HA-HA! Danes malo zdraviva "muskelfiber", ampak jutri sva že nazaj na vodi.Itak je bilo danes premočno- 28 vozlov povprečje (tolažba). Poleg izgovora, da je premočan veter sva si pa rihtala "cepljenja" za naslednje potovanje. Bova vam že sporočila KAJ in ZAKAJ, da boste tudi vi na kaj nadaljnega pripravljeni.  Ampak najprej... Nekaj za vas!

Za nekatere se je s prvim septembrom začelo pestro delovno življenje oz. "nekako" se je zaključilo poletje. In... ker vidim, da ste nekateri prav žalostni in že pogrešate veter v laseh, ter nasmeh v zobeh. No, to zadnje se sliši malo smešno-pa vseeno...Torej, da boste v prihodnje bolj veseli in vam nič ne bo prišlo do živega (niti najbolj zloben pogled) smo za vas pripravili:

PAKET MEMORY

Kaj je to? Kaj vključuje? Kdo ga lahko vzame?

Paket Memory (v angleškem jeziku to pomeni spomin) vključuje vaše windsurf fotografije, ki so skrbno predelane, urejene in s profesionalnim pridihom pofotografirane. Vključuje tudi vaš osebni filmček z nekaj B-rolla (če točno ne veste kaj to pomeni- nič hudega, saj bo vam že všeč)ツ.

Paket ni narejen samo za naše tečajnike, ampak tudi za tiste, ki pridete v lastni režiji na Fuerto in nimate nekoga, ki bi vam naredil spominček za domov. VENDAR!

Naši tečajniki imajo 50% ceno, kar tisti v lastni režiji nimajo.

To je pa ta čar, če si Bushmanツ (en izmed veliko čarov, če smo bolj natančni).

No, koliko je pa ta cena? Odgovor na to vprašanje je: NEPRECENLJIVA, saj so spomini nekaj lepega.

Vem, vem, da se živi za trenutek, ampak tudi nazaj na lepe stvari in na stvari, ki ste ponosni + MORATE BITI PONOSNI se je lepo ozreti.

Ok, zdaj pa zares.

Cena: 50 EUR za celoten Memory paket

in

25 EUR za naše tečajnike!!!

za več informacij me kar kontakirtajte in en velik LP 

Živa Bushmans

© 2018 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam