Aktualno

Moja estetska narava

24.09.2020

Konec je poletja. Mojega poletja, ki sem ga preživela malo manj kot 3 mesece v "bushu". Tokrat v prestižnem "bushu", ker sem parkirala kombi v senci, 2 minuti vstran od morja, 10 sekund vstran od trgovine in sekundo vstran od Tominatorja. Tominator je bil moj sosed, ki prihaja iz Budimpešte. Človek je obseden z droni, ki jih sam izdeluje za akrobatsko letenje, in joj... Da bi vi videli, kako ta človek razmišlja. Pokazal mi je svojo sliko, za katero je prejel prvo nagrado in si prislužil windsurf desko. Na sliki je bila bela podgana na kolesu, ki kolesari po valovih in v eni roki drži voo-doo palico. Laboratorijski podgani je ime Boo. In to ni celotna slika. To je le del njegove umetnije. Boo je dejansko " "imaginary friend" "njega," "ki živi v zaporu. 

Ta laboratorijska podgana mi ne gre iz glave. Verjetno zato, ker sem se sama dolgo časa pretvarjala, da imam "imaginary prijatelja Maxa". Ampak moje pretvarjanje je šlo preveč globoko. Nisem ga imela. Samo pretvarjala sem se. 

Imagine your imaginary friend, bi rekel Tominator. In zdaj dobro vem, da zapor zame ni izolacija od ljudi, ampak od narave. Vetra, morja, valov ...

Na VIDEU je moja estetska narava, ki me dobro hrani. Windsurfanje. Brez te sem tiha, ko v resnici gorim.

 

© 2020 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam