Aktualno

Mednarodni windsurf certifikat znanja

05.08.2017

Si se že kdaj spraševal na kateri stopnji windsurfanja si? Mogoče te pa zanima, da bi obogatil svoje znanje, ampak ne veš točno kako?

Bomo že mi pomagali, da bo vaš napredek skočil do vrha. Ampak, saj veste, da vse gre lepo po stopničkah, tako kakor tudi naše/vaše stopnje na certifikatu.

Bushmans mednarodni certifikat prejmete po opravljenem Bushmans tečaju. Smo kar strogi in ne podarjamo certifikatov, če ni znanja. 

Ampak naj vas ne prestrašimo, saj se na tečajih potopimo globoko v vaše napredovanje in z vami delamo na vse možne načine. Rišemo, pišemo, demonstriramo in vam celo zapojemo. 

Na slikah lahko vidite stopnje (levels), ki vodijo vse do vrha. Zadnja stopnja (ampak ne zares zadnja) je SICK POWER JIBE. Ko boste naredili pred našimi očmi SICK Power jibe bodo za tem sledile Bushmans PRO stopnje. Pri PRO stopnjah se lahko usmerite v prosti slog ali pa bolj v valove. Lahko pa seveda oboje!

Ponavadi 1 stopnja zahteva 5-dnevni tečaj, tako da si lahko izračunate koliko dni boste rabili do svojega željenega cilja. Se je pa že zgodilo, da so v tedenskem tečaju Bushmani skočili za 3 ali več stopenj višje. Vse je odvisno od vas in vašega nasmeška in želje do windsurfanja.

(Bushmans PRO stopnje trajajo nekoliko dlje časa).

Vam pa že sedaj damo nasvet, ki nam Bushmanom zelo pomaga pri lastnem napredku.

Da se nekaj naučiš moraš najmanj 100 krat ponoviti. To pomeni 10 ali več poizkusov na dan. Ti poizkusi so naj kar na vodi in ne samo na plaži. Na obali lahko popraviš in zvadiš svoje gibe, postavitev, držo... Poleg tega se ne sekiraj za tiste, ki samo debatirajo na plaži in vrtijo svoj jezik na vse strani. 

Nasvet Živine tete Rozike: ko govoriš se nič novega ne naučiš, ko pa poslušaš pa se učiš. 

Ampak ne nas pozabit vprašat stvari, ki ti niso jasne. Npr. kam točno piha veter ;).

In še en nasvet, ker smo danes tako radodarni z nasveti: nikoli se ne pritožuj, da piha preveč ali premalo, ker fenomenalen windsurfer zna izkoristiti vse pogoje.

To pa ne pomeni, da greš z glavo skozi zid!;)

Lep pozdrav iz Fuertisime.

© 2018 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam