Aktualno

Koledar tečajev 019

29.12.2018

Pa ga imamo! Koledar za leto 019.

Zapisani so datumi za tečaje in potovanja na tokrat različne destinacije. Naša dobra stara destinacija Fuerteventura je še vedno v igri, saj ima nepojasnljivo idealne razmere za učenje- česarkoli.

Nova destinacija - Zelenortski otoki, Sal (Cabo Verde, Sal), ki je namenjena FREEWAVERJEM; torej tistim, ki se že spoznajo na zanke in vodni start, bo letos občutno nekaj novega.

To pa ni edina novost, saj smo vam pripravili v mesecu juniju nepozabno zeleno in mokro doživetje na Mavriciju. Neznansko čudovit kraj, ki je namenjen vsem nivojem znanja. Na Mavriciju bomo veliko na vodi, plavali z delfinčki in raziskovali čudovite slapove tega kraja.

Windsurf, surf, kitesurf in pa Acro joga nam ne uidejo na nobeni izmed destinacij. Letos ne gre samo za napredek, ampak noro MOKRO DOŽIVETJE z nami Bushmani.

Po poletni sezoni na Fuerteventuri, ki bo letos gostila tedenski tečaj samo za otroke in stari tedenski tečaj za Freewaverje oz. tiste, ki si želijo pristati LOOP, se naučiti kakšen manever prostega sloga ali izboljšati hitrost ... bo sledila obnova na domačih tleh, kakor smo jo že izvedli lani na Krku (Punat).  Eno dnevni vikend tečaji se bodo začeli že konec septembra in se dogajali celotni oktober - vse do jesenskih počitnic.

Jesenske počitnice so pa namenjene pobegu nekam poceni in na hitro ter toplo. Tokrat bomo jeseni v Egiptu v kraju Soma bay.

Dobrodošli na tečaje windsurferji, kitesurferji in surferji. Kdaj so tečaji namenjeni in za koga so namenjeni je označeno v našem spodnjem koledarčku 019.

Predlagam, da nam pišete čim prej in si rezervirate svoj datum, saj se pri nama termini hitro zapolnijo, ker ima inštruktor Žan Ribnikar male skupine rad pod nadzorom.

Pri tečajih si lahko izbirate:

  • 3x2 uri (samo za windsurf začetnike, kitesurferje in surferje)
  • 5x2 uri
  • 10x2 uri
  •  privat (1:1, 1:2, 1:?)

Pozanimaj se za svoje mokro doživetje 019 ali pa kar rezerviraj preko elektronske pošte: info@bushmans.si

 

 

PRIJAVA

© 2019 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam