Aktualno

Jesenska windsurferija 2018

26.09.2018

Oktober 2018 je kot nalašč primeren za windsurf vikende na domačih tleh. Kaj pomeni "na domačih tleh"?

Za domača tla štejemo slovenska jezera v pomurski pokrajini. Domača tla pomenijo tudi Hrvaška morja in Blatno jezero na Madžarskem. 

Kdaj?

Skozi teden bomo na tekočem z vetrovno napovedjo in nato bomo naredili vikend akcije. Če ste za vikend pobege od napornega tedna nam sporočite in se dodajte na e-mail seznam.

Dnevi vikend pobegov (sobote):

6.10.2018- ni vetra

13.10.2018 - Ližnjan, Medulin  (Pula) ali Punat

20.10.2018

27.10. 2108

To bodo 1-dnevni vikend oddihi (sobote, ki bodo glede na vremensko napoved lahko tudi prestavljene na nedelje oz. naslednji dan).

Kaj so windsurf vikendi?

To je windsurf dan z izkušenim inštruktorjem Žanom Ribnikarjem. Spoznali boste naše domače vetrovne kraje, obnovili svoje znanje na vodi, dobili dobre nasvete, izboljšali svojo tehniko, da lahko v prihodnje povadite sami in se ne navadite nadležnih napak, ki jih potem s težavo odpravite.

Bushmani bomo pomagali s sestavljanjem vaše lastne opreme. Učili in debatirali bomo o novi opremi 2019, različnih tehnikah, trikih (Power jibe, freestyle triki) in tudi kako ohraniti oz. pridobiti "surfersko kondicijo".

A, ni "fajn", da vas nekdo pogleda in popravi, da se ne mučite sami. Poleg tega so taki 1-dnevni tečaji zelo dobri za pridobitev motivacije in vaše samozavesti. 

Cena

Za tiste, ki imate Bushmanov windsurf mednarodni certifikat: 20 EUR

Za nove Bushmane: 30 EUR

*Možnost izposoje začetniške opreme (20 EUR)

*Potrebna je predhodna rezervacija. V primeru, da ne piha tečaj odpade.

PRIJAVA in rezervacija mesta na dnevnih tečajih.

© 2018 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam