Aktualno

Igrače za velike fante// BIG WAVE DAY

06.03.2018

Veliki valovi na Fuerteventuri so zvalovili vse do 10 metrov. In ne samo, da so ga vozili najboljši (Thomas Traversa-FRA in Leon-GER). Tudi naša dva pogumna Slovenca sta si ga privoščila. Žan Ribnikar in Borut Lukič kapo dol.

Že ko sem stala, kakor fotograf na obali in slišala zvok grmenja valov so mi od straha škripala kolena. Fotografija je eno, ampak doživetje je popolnoma drugo. Priporočam vsem, da si to privoščijo in pogledajo. Narava je čudovita. Še bolj čudovito pa je videti človeka, ki jo zna izkoristiti.

Vsega skupaj je pokalo cel teden. Prvi dan je Traversa nabijal Airiale, katero sliko ste morda že videli. Drugi dan, ki se je vpisal v zgodovino valov na Fuerti, pa je Leon iz Nemčije vozil sete velike 10 metrov. Ta dan so bili največji seti. Tudi on je vrgel kak airial za slavno fotografijo. Traversa tega dne ni vozil, saj si je poškodoval nogo.

Naša Bushmana Žan Ribnikar in Borut Lukič, pa sta vozila dan s slavnimi Francozi in nekdanjimi tekmovalci. Seti tega dne so bili do 8 metrov. Fanta sta zmagala!

Majhna galerija mojih fotografij z maksimalno povečavo, ki jo premore moj objektiv.

 

© 2019 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam