Aktualno

Rentaj svoj avto in "kampiraj" na Fuerti

25.02.2018

Pred kratkim sva se odločila, da narediva počitnice na Fuerti in se odpraviva kampirat na zlato točko juga. Tisto ta pravo surfersko kampiranje, ki vključuje konzerve, "muskelfiber" in zadovoljno razdražljiv nasmeh. Fuerta je trenutno prepojena s karavani in hipi prevoznimi sredstvi. Družba se zbere na plaži in windsurfa ali surfa od sončnega vzhoda do zahoda. Tudi midva sva to potrebovala, da pozabiva na tistih 99 težav, ki se rojijo po glavi.

*Fotografije so vedno narejene v najslabših pogojih. V dobrih naju na žalost ne spraviš iz vode za objektiv.

Bushmans TIP, NASVET, PREDLOG: 

Če si ti tisti, ki si želi nazaj svoje brez internetne možgane in se prepustiti toku življenja ter biti eno z naravo ALI preprosto porabiti malo manj denarja, potem bi bilo "camping" življenje na Fuerti zate idealno.

Ni to samo predlog. To ljudje že počnejo in spijo v svojih "rent a carjih" in se z njimi premikajo po različnih surferskih spotih. To lahko preprosto storiš tudi ti in se odmakneš od prenasičenih turističnih zadev. Sploh pa je to ena nepozabna dogodivščina 

Vzemi s sabo spalno vrečo, kontaktiraj Bushmane, da ti rezerviramo avto (Berlingo ali kaj večjega), ki ti bo služil kakor prevozno in spalno sredstvo. In naj ti še povem samo to, da izposoja avtomobila na Fuerti ni tako draga. Tam okoli 120Eur za teden dni, če si rezerviraš pravočasno.

Kontaktiraj preko kontaktnega obrazca (spodaj).

© 2019 Bushmans. Vse pravice pridržane.
Sledite nam